Információk, érdekességek

6 dolog, amin nem érdemes spórolni

2019. november 07.

Átlagemberként nem engedhetjük meg magunknak, hogy milliókat költsünk a megjelenésünkre, azonban vannak dolgok, melyeken a kisebb pénzből élőknek sem szabad spórolni. Olyan dolgokra gondolok, amelyek minden egyes alkalommal bearanyozzák a napunkat, amikor viseljük, és amelyek megvásárlása után egy percig sem érezzük azt, hogy feleslegesen adtuk ki rá a pénzt. Melyek ezek a holmik, amelyekre érdemes egy kicsit többet is áldozni?  

1. Farmer
A megfelelő farmer százszor jobb, mint sok olyan, melyben se csinos nem vagy, se a minősége nem jó, illetve amely bárkin "szembejöhet" az utcán.
Gondold végig, melyik a jobb: 15-30.000 forintért akár évekig többször csinosan öltözni vagy 3.000-ért egyszer sem?

2. Fehérnemű
Aki úgy indul otthonról, hogy már reggel szexinek láthatta magát a tükörben, annak egész nap más a kisugárzása, mert egyszerűen jó nőnek érzi magát. Ehhez nem kell mást tenni, mint megvenni pár szép és igényes együttest, melyben csinos, vonzó és formás vagy, de ne feledd, a jó fehérnemű nem helyettesíti a megfelelő testmozgást, mely megalapozza a csinos fehérnemű még csinosabb helyét.

3. Cipő
Ki ne álmodna arról, hogy millió szép cipője van egy külön erre a célra fenntartott helyiségben? Amíg ezzel nem rendelkezel, addig is szerezz be egy jó minőségű, klasszikus stílusú, sötét bőrcipőt. Ezt szinte bármilyen alkalomhoz fel tudod venni és mindig stílusos is leszel. 

4. Óra
Az órán spórolni azért nem túl szerencsés, mert az olcsó órák sokkal feltűnőbbek. Egy jó órával még egy farmerben is és egy trikóban is jobban mutatsz. Persze fantasztikus, ha megengedheted magadnak, hogy sok szép és drága órád legyen, de ha csak egyre futja, akkor azt viseld méltósággal.

5. Táska
A táskádat mindenhova magaddal viszed. Egyetlen jó táska sokkal többet ér, mint 10 kevésbé jó minőségű, de változatos stílusú darab. Manapság már nem fontos a táskát a cipőhöz venni, a táska viszont fontos és meghatározó része a megjelenésnek, ezért érdemes rá kicsit jobban odafigyelni.

6. Illat
Inkább használj illat nélküli izzadásgátlót egy kellemes tusfürdő kíséretében, mint hogy kellemetlen szag lengjen körül. A jó parfümök palettája igen széles. Kisebb kiszerelésben is kapható minőségi illat, amely kis mennyiségben is hosszan tartó, kellemes élményt nyújt egész napra -  és nem csak neked, hanem a környezetedben élőknek egyaránt. 

forrás: Harmonet.hu