Információk, érdekességek

Barbie baba vs. igazi NŐ!

2018. november 07.

A nőiesség is olyan volna, mint a divat? A divat határozza meg, hogy milyen legyen egy nő? A nők önbizalmát igencsak befolyásolják a külsőségek, a divatos megjelenés. Ez azonban nagyon kockázatos is lehet, és ezalatt nem a divatos ruhákat értem, hanem a plasztikai műtétek sorozatát, aminek természetesen súlyos mellékhatásai is lehetnek!  

Nincs szükség semmi külcsínre, semmi külső beavatkozásra, ahhoz, hogy egy nő igazi nő legyen!

Nincs csúnya nő, minden nőben van valami szépség, egy kisugárzás! Csak a média és a divat könnyen befolyásolhatóvá teszi az emberek személyiségét, s persze a plasztikai sebészek pénztárcája vastagszik, de a nők önbizalma egy cseppnyivel sem nő. Sőt, ha egyszer már sor került egy szépészeti műtétre, akkor nagyon nehéz abbahagyni, jön a következő, persze, ameddig a lehetőségek engedik, mert ezeket az önbizalom hiányos nőket sajnos csak az anyagi korlátok fogják vissza attól, hogy teljesen műanyag barbie baba robottá változzanak!

Egy igazi nő szeresse magát és ne akarjon feltétlenül másoknak megfelelni, és amikor belenéz a tükörbe, szépnek lássa magát, de ne azért, mert most kent fel magára egy kiló sminket, hanem mert természetes szépség.

Őszintén szólva azt látom, hogy tele van műnőkkel a világ, mindenki nagyobb ciciket csináltat, műszempillát, feltölti az ajkát, mintha ettől lenne valaki szép és vonzó, pedig a pasiknak pont ettől van hányingere... mert egy férfi igazi, természetes adottságokra vágyik, nem pedig egy lufit akar fogdosni , meg egy olajjal feltöltött ajakkal csókolózni, a műkörmöt pedig egyenesen gyűlölik!

Nem is értem miért csinálják a nők azt, amit a férfiak utálnak.., akinek meg tényleg egy felfújt lufi kell az meg is érdemli a műanyagot, ne is várjon tőle érzelmeket, vagy, hogy főzzön finomat, mert a műanyag barbie babák nem tudnak főzni, se érzelmeket produkálni, ők csak simán műanyag játékszerek...

Egy igazi férfinak egy igazi nőre van szüksége, aki intelligens, bájos és reggel is szép! S egy gyereknek se olyan anya kell, aki a műkörme miatt egy szendvicset nem tud elkészíteni, vagy ha meg jelenik vele bárhol, akkor mindenkinek az anyja láttán a szex jut az eszébe! Egy gyereknek édesanya kell, akire felnézhet, tanulhat tőle és nem azt, hogy hogyan operáltasd szét magad, hanem azt, hogy fogadd el önmagad szépnek, olyan szépnek, amilyen vagy!
Sajnos a legtöbb nő hiába operáltatja magát összevissza, sose lesznek boldogok, mert súlyos önbizalom hiányban szenvednek, ezek a nők még magukat se szeretik, nemhogy másokat... S bárki bármit mond, nincs csúnya nő, csak sok nő nem tudja megmutatni a szépségét, mert elhatározza magában, hogy ő csúnya és akkor persze, hogy semmi kisugárzása nem lesz.
A szépség belülről fakad és kihat a külsőre, ez az igazság!

Miért is akarnak a nők műanyag babává változni?

Sajnos ezeknek a nőknek, nincs önbizalmuk, legalábbis nagyon kevés, s ezáltal elég nekik egy reklám, és ha van rá pénz már is megműteti magát, mert ő olyan akar lenni, amilyen nőt a reklámban látott!

Ezt úgy kell elképzelni, mint egy vírust, ami megfertőzi a lelket, bele nézel a tükörbe és elkezded magadon keresni a hibáidat, pl, kevés a hajam, beültetek hajat, túl nagy az orrom, megműtetem. Vagy nagyobb ciciket akarok, túl vékony az ajkam, feltöltetem olajjal és igy tovább, a végén már ott tart a manipulált lélek, hogy semmi se tetszik neki, amit a tükörben lát és rosszul lesz, önbizalom egyből a nullára változik, pedig tegnap még tetszett magának, de ma hirtelen egy reklám vagy valami külső befolyás hatására minden megváltozott hirtelen.


Ami a legrosszabb, ha valakinek van pénze plasztikai műtétekre, akkor utána nem bírja abba hagyni, egy vírus, ami megfertőz, hogy te csúnya vagy műtesd meg magad és egyszerűen a mánia és a kényszer rabjává válnak, állandóan a tükörben nézik magukat, s ha a rúzs elkenődik, akkor már is kiborul a bili.

Sajnos ez egy pszichoszomatikus betegség, nem azt mondom, hogy egy nő legyen ápolatlan, ne foglalkozzon magával, de azért minden másodpercben a tükörben magát nézni és azon aggódni, hogy vajon mit gondolnak róla mások, azért ez már a kényszeres betegség előszobája!

De mi van akkor, ha a nőnek nincs plasztikai műtéti beavatkozásokra pénze?

Most mindenki azt gondolná, hogy nem baj, mert ő úgy szép, ahogy van. Ezzel az egésszel az a baj, hogy ő ezt másképp érzi, s mivel nincs a műtétre keret, így még jobban magába zárkózik. A végén azt veszi észre, hogy pánik beteg lesz, súlyosabb esetben nem mer kimenni az utcára, mert fél, hogy mindenki őt nézi, hogy ő milyen csúnya. És innentől kezdve elindul egy lépcsőn lefelé és sajnos még öngyilkosság is lehet a vége! Ilyenkor segíthetnek a szülők, a barátok, azzal, hogy bíztatják, hogy ő milyen szép, de sajnos van, akinél ez sem segít!

Összességében ezzel a cikkemmel arra szeretnék figyelmeztetni, hogy vegyük észre, ha a baráti társaságunkban vagy a családunkban valaki önbizalomhiánnyal küzd és állítsuk meg még időben a kényszeres barbie baba mánia betegséget! Ha időben sikerül önbizalmat adni neki, akkor elkerülhetőek a későbbi kényszeres cselekvések és a pénz is megmarad! De, ha nem sikerül, akkor mindenképpen plasztikai sebész helyett pszichológushoz kell vinnünk, mert ez igenis egy elég komoly betegség kezdeti stádiuma!

Hozzám rendszeresen járnak olyan nők pszichoterápiára, önbizalom fejlesztésre, akikről mindenki azt gondolná, „bombanők”, de ez téves gondolat, ha egy mű barbie babát látunk, az sajnos arra utal, hogy nincs önbizalma, könnyen befolyásolható és határozatlan személyiség.

forrás: Harmonet