Információk, érdekességek

Pizzarománc Zita és Gianni szinkronnal

2018. november 18.

Tudni kell élvezni az életet, és ebben bizony az az olaszok az élen járnak. Nem csak a pizzájuk fenséges és mérhetetlenül romantikusak, de mindig kaphatóak egy kis családi csetepatéra is. Nincs ez másként az Emma Roberts és Hayden Christensenfőszereplésével készült PIZZAROMÁNC című romantikus vígjátékban sem, amelynek szinkronmunkáiban hazánk legkedvesebb olasz-magyar házaspárja Annoni Zita és férje, Gianni is részt vettek.

A pár nagyon örült a felkérésnek, és hogy ezt az élményt közösen élhették át, csak fokozta a jó hangulatot. Gianni korábban már szinkronizált a Verdák 2-ben – ott Franco Neronak adta a hangját –, Zita számára azonban ez még egy teljesen új terep volt. „Mindig is a bakancslistámon szerepelt, hogy egyszer szinkronizálhassak. Legszívesebben egész nap itt lennék, és próbálgatnám a szöveget a stúdióban. Ez egy óriási dolog! ” – mesélte lelkesen Zita a szinkronizálást követően. „Két epizódszereplőt játszunk, én egy borostás, tipikus dél-olasz pasasnak adom a hangomat – természetesen olasz akcentussal-, Zita pedig egy nagyon szexi, fiatal nőt szinkronizál. De hogy pontosan kik ezek a karakterek, azt találják ki a nézők.” – tette hozzá nevetve Gianni.

PIZZAROMÁNC című ínycsiklandó romantikus vígjátékban két bevándorló olasz család nyit közösen egy pizzázót: az egyik família a ropogós tésztában nagyon jó, míg a másik család a szószban. És vajon Gianni szerint mi fontosabb, a szósz vagy a tészta? „Egy jó pizza alapja a tökéletes tészta. Ez a legfontosabb, aztán jöhet a szósz. Persze a szósz és a tészta igazán együtt jó, mint ahogy a filmben is. A fiú a tésztában jó, a lány a szószban. A kettő együtt működik.”  Zita és Gianni egyébként bármelyik olasz városban jár, a pizzát mindig kipróbálják. Bár sűrű elfoglaltságuk miatt nem marad idejük az otthoni pizzasütögetésre, Zita 4 év után is minden reggel az ágyba kapja a kávéját, mint ahogy a Pizzarománc női főszereplője, Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts is. „Sajnos főzni nagyon kevés időnk marad, de természetesen a férjem otthon elkészített olasz tésztájánál nincs jobb a világon!” – árulta el Zita, akinek egyik legkedvesebb, legromantikusabb városa Verona, ahova mindig nagy örömmel tér vissza.

Zita és Gianni számára nem csak azért különleges a Pizzarománc november 8-i bemutatója, mert a filmrajongók végre hallhatják őket a mozikban, hanem mert másnap ünneplik az évfordulójukat. Ennél nincs is jobb apropó egy randira és a közös mozizásra. És hogy Gianni kinek ajánlja a filmet? „Mindenkinek! Nagyon jó a sztorija, könnyed, romantikus és igazán olaszos.” 

forrás: Patika Magazin