Információk, érdekességek

Csapvíz, az új fogyókúrás csodaszer

2010. augusztus 27.

Akik rendszeresen ittak vizet a napi , kalóriaszegény étkezések elõtt, nagyjából 7 kilogrammot fogytak, a többiek csak (?) ötöt.

 

Virginiai szakemberek kutatása szerint, ha a fogyókúrázok a napi három fõétkezés elõtt mindig megisznak két pohár vizet, akkor átlagosan 2,3 kilogramm súlyfeleslegtõl szabadulhatnak meg könnyedén - számolt be a BBC brit közszolgálati médium internetes oldala (www.bbc.co.uk).


Okos étkezés, könnyebb fogamzás

2010. augusztus 22.

Ha két év védekezés nélküli házasélet után sem jön össze a baba, mindkét félnek érdemes elkezdeni egy meddõségi kivizsgálás.

 

A nõgyógyászok gyakran küldik tovább endokrinológushoz a páciensüket, és sokszor valóban hormonális eltérések állnak a meddõség hátterében. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont endokrinológusa azonban holisztikus szemléletû természetgyógyász, reflexológusként az életmódbeli és a lelki okokat is kutatja.


Le a hangerõvel!

2010. augusztus 20.

Jelentõsen megnõtt a hallási problémákkal küszködõ tinédzserek száma Amerikában.

 

Egyharmadával nõtt a halláscsökkent tinédzserek száma az utóbbi tizenöt évben - figyelmeztettek amerikai kutatók, akik az iPodok lehalkítását javasolják a kamaszoknak.


Egyszerû módszerek az idõskori elbutulás ellen

2010. augusztus 05.

Egészséges életmóddal és "agykarbantartással" elõzhetõ meg az idõskori demencia - derült ki egy új tanulmányból.

A szeplõkrõl és a májfoltokról

2010. július 15.

- védjük, ápoljuk arcbõrünket
 
Megjelenésünknek legfelhívóbb ajánlata az arcunk. Az arcunk tükrözi, közvetíti talán a legtöbbet testi egészségünkrõl és lelki tartalmainkról.

A tavasz kezdetén szinte vágyunk elfeledni a téli sötétebb, hidegebb napokat, és gátlástalan odaadással fürdünk a csalóka napfény sugaraiban. A napsugárzás éltetõ erejét, földi értékét még a mai napig sem tudtuk pontosan felmérni.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...158159160...220