Információk, érdekességek

A kis felfedező - és a lakás

2006. február 28.

Szeretné megtudni, hogyan látja gyermeke a nagyvilágot? Akkor próbálja az ő szemszögéből megvizsgálni a dolgokat. Nem kell mást tennie, csupán négykézlábra ereszkedni. Ez az a helyzet, amiben ön képet kap azokról a veszedelmekről, amelyek egy csöppségre leselkedhetnek.


A túra során olyan dolgokkal találkozik majd, mint fedetlen konnektorok, elhullajtott aprópénzek, műanyag zacskók, biztosító- és egyéb tűk, egy doboz altató, a videó izgalmas, hívogató nyílása, szabadon lógó elektromos kábelek...


A férfi és a változókor

2006. február 26.

A férfiak életében is elérkezik az az időszak, amikor szervezetük egyre több tünettel figyelmeztet az idő múlására.

 

Gyakori probléma a prosztatamegbetegedést és a szexuális zavarok.

 

Hogyan kerülhetők el?


Öntől függ!

2006. február 26.

Az életmód jelentősen befolyásolja a rák kialakulásának kockázatát

Az egészséges testsúly eléréséhez a kellő testmozgás nélkülözhetetlen. Ezzel csökkentheti a méh- és az emlőrák, feltehetően a vastagbél- és a veserák és további ráktípusok kockázatát!


Csúcsjáraton a gyermekorvosi rendelők

2006. február 20.

Megkezdődött az időszak, amikor óvodás és kisiskolás gyerekek nagyszámban betegszenek meg. Gyakori, ha a vírus, vagy baktérium okozta légúti fertőzésből a gyerek kigyógyul, s újból közösségbe megy, a betegséget újból és újból elkapja.

 

Ilyenkor az őszvégi, téli időszakban megszaporodnak azok a gyermekbetegségek, amelyek tipikusan az óvodai, iskolai közösségekben szedik áldozataikat. A gyermekorvosi rendelőbe érkezők többsége valamilyen náthás tünetekkel együtt járó, nagyrészt vírusos eredetű betegségben szenved. Megfázásból eredő nátha gyakorlatilag nincs, valamilyen kórokozó szinte mindig jelen van, a meghűlés csupán utat nyit ezeknek.


Karbantartott egészség

2006. február 20.

Jelenleg számos vény nélkül kapható, vitamint, nyomelemet vagy gyógynövény-kivonatot tartalmazó készítmény, étrend-kiegészítő van forgalomban. A helyesen megválasztott megelőző terápia hatékony fegyver lehet egyes nehezen gyógyítható betegségek ellen.

    * Ginzenggyökér- az ázsiai titok
    * Antioxidánsok testközelben
    * Irányelvek a multivitamin-, és ásványi anyag-készítmények szedésével kapcsolatban


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...110111...112